Over ons

Wie zijn wij

Yno 10 is een dynamische netwerkorganisatie waarin specialisten op velerlei vakgebieden de krachten hebben gebundeld. De focus ligt op het creëren van méér waarde en het tegengaan van verspilling. Yno 10 realiseert dit door, na een grondige analyse van de actuele stand van zaken, een traject uit te zetten en te implementeren waarbij alle medewerkers van een organisatie (onderdeel) worden betrokken. In de wetenschap dat organisaties moeten veranderen om – ten minste – te kunnen behouden wat ze hebben, wordt per geval het best mogelijke team ingezet om dat veranderingsproces vorm te geven en te begeleiden.

De mensen achter Yno 10...

Leo Hartman

Leo Hartman is eigenaar van NovaCura Management Support. 

Leo houdt zich vooral bezig op strategisch niveau. Met zijn jarenlange ervaring in diverse organisaties is hij de ideale gesprekspartner op management niveau.

Leo heeft een technische achtergrond in combinatie met psychologie.

Johan Bos

Johan Bos is eigenaar van J.G. Bos Interim & Projectmanagement. 

Johan is gespecialiseerd in supply chain management. Hij neemt de mensen mee in veranderingstrajecten en streeft daarin altijd naar "operational excellence".

Johan heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond.

Gerda Bos-Specken

Gerda Bos-Specken is eigenaar van Specken Office Solutions. 

Gerda verzorgt certificeringstrajecten en geeft trainingen op het gebied van lean. Zij gaat samen met de mensen op zoek naar verspillingen in het proces "van goed naar beter".

Gerda heeft een bedrijfskundige achtergrond in combinatie met organisatiepsychologie.